Gå til indhold

Andy Glover kommer og taler i Frikirken Nu søndag d. 9/9-18

Med stor glæde kan vi annoncere at Andy Glover kommer og taler i kirken.
Vi mødes kl 15.30 til en forfriskning og starter mødet kl 16.00

Andy er en meget stærk forkynder, der har fået en dyb berøring af Guds faderhjerte, og har et stærkt budskab om at være sønner og døtre af Gud, et budskab som sætter fri fra fordømmelse, frygt og præstationsangs, ind i friheden som “sætter virkelig fri”

Ikke desto mindre er Andy dybt involveret i mange sammenhænge, og driver sammen med sin hustru Gunilla og et team missions organisationen Revival to the Nations i Liberia og Ghana

( www.revivaltothenations.org)

Andy og Gunilla underviser også på fatherheart skoler rundt om i verden, hvilket vi her i Danmark har nydt godt af i længere tid.

Andy har også fornylig forfattet en bog, netop om det han brænder for. (Se billedet nedenfor)

Vi kan derfor se frem til en meget spændende eftermiddag, og glæder os til at byde velkommen til gæster og venner.

Som altid mødes vi i Kontaktcener Klippens lokaler, på hjørnet af Lille Colbjørnensgade og Kvægtorvsgade , København V.

Vi slutter af med at spise lidt sammen